CHP Kars Milletvekili Adayları Sahaya Güçlü İndi !

CHP Kars Milletvekili adayı İnan Akgül Alp, “Kars’ın 5’li çetesi var. 5’li çetenin 5’ine birden meydan okuyorum. Kars’a uyuşturucuyu sokup gençleri zehirleyenler, tefecilik ve fuhuş yaptıranlar, anaların ocağını söndüren tefeciler, kumar oynatanlar, mafyacılık oynayanlar 15 Mayıs’tan itibaren sizin ocağınızı biz söndüreceğiz.” dedi.

Havayolu ile Kars’a gelen adaylar, burada CHP Kars İl Başkanı Taner Toraman, il ve ilçe teşkilat mensupları ve partililer tarafından karşılandı.

Havalimanından uzun araç konvoyu eşliğinde seçim otobüsünden vatandaşları selamlayarak şehir merkezine gelen CHP milletvekili adayları, coşkuyla karşılandı.

Burada milletvekilleri adayları kendileri için kesilmek istenen kurbanın bağışlanmasını istedi. Milletvekili adayları, kısa il başkanlığı ziyaretinin ardından Halk Eğitim Merkezi Çok Amaçlı Salonunda; partilerinin Kars İl Başkanlığının düzenlediği aday tanıtım toplantısına katıldı.

Salonda, CHP Kars İl Başkanı Taner Toraman selamlama konuşması yaptı. Toraman’ın ardından konuşma yapan “Millet İttifakı”nın bileşenleri ; Deva Partisi Kars İl Başkanı Güven Özen, Saadet Partisi Kars İl Başkanı Erkan Timuroğlu ve Gelecek Partisi Kars İl Başkanı Yavuz Yazar 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Kars Milletvekili adaylarını tam anlamıyla destekleyeceklerini söylediler.

İNAN AKGÜN ALP “BİLEŞTİRMEYE VE BARIŞTIRMAYA, HİÇ KİMSENİN ÖTEKİLEŞTİRİLMEDİĞİ YENİ BİR KARS YARATMAYA GELDİM”

Daha sonra da CHP Kars milletvekili adayları İnan Akgün Alp, Onur Uludaşdemir ve Evren Yerdelen salonu dolduran partilere ve Kars halkına eslendi.

CHP 1’inci sıra Kars milletvekili aday adayı İnan Akgün Alp, bileştirmeye, barıştırmaya ve hiç kimsenin ötekileştirilmediği yeni bir Kars yaratmaya geldiğini belirtti.

CHP’li gençlerin sık sık ‘Demokrat Abi’ diye konuşmasını kestiği ve bugün doğum günü olan İnan Akgün Alp şunları söyledi: “12 Eylül faşizminden beri direnen solculara, devrimcilere, demokratlara; çok uzun süre beklediniz. Ama artık son, biz geliyoruz, artık çok güçlü bir şekilde geliyoruz. İnan Akgün Alp olarak söz veriyorum. Bileştirmeye ve barıştırmaya geldim, hiç kimsenin ötekileştirilmediği yeni bir Kars yaratmaya geldim. Bundan yana kimsenin şüphesi olmasın. İkinci mesajım ittifak yaptığımız bileşen partilerimizin kıymetli temsilcilerine; genel başkanlarımızın Ankara’da yaptığı gibi eşitler arası bir hukuk içerisinde olacağız. Ben İnan Akgün Alp ve arkadaşlarım 5 yıl boyunca sadece Cumhuriyet Halk Partisi’nin değil diğer tüm partilerin de milletvekili olacağız. Aramızda her zaman kardeşlik hukuku olacak. Yeter ki Kemal Kılıçdaroğlu’na destek verelim.

BU SAATTEN İTİBAREN KARS’TA KÜRTÇÜLÜK, TÜRKÇÜLÜK, AZERİCİLİK, YERLİCİLİK, TEREKEMECİLİK BİTMİŞTİR

Dördüncü mesajımda değerli Kars halkına; bu saatten itibaren Kürtçülük, Türkçülük, Azericilik, Yerlicilik, Terekemecilik bitmiştir. Hepimiz bu ülkenin özgür, onurlu ve eşit yurttaşlarıyız. Kars’ta bir daha bu nifak tohumlarının yetişmesine izin ve imkan vermeyeceğiz. Bu mücadelede en çok güvendiğim gençler size güveniyorum. Çünkü sizler tertemiz kalmış insanlarsınız. Ve tertemiz bir sayfayı birlikte açacağız. Bugün vatanın size ihtiyacı var ve söz konusu vatan ise gerisi teferruattır. Bugün vatanın taze kanlara ihtiyacı var.

AÇIKÇA MEYDAN OKUYORUM!

Buradan açıkça meydan okuyorum. Kars’ın 5’li çetesi var. 5’li çetenin 5’ine birde meydan okuyorum. Kars’a uyuşturucuyu sokup genleri zehirleyenler, anaların ocağını söndürenler, 15 Mayıs’tan itibaren sizin ocağınızı biz söndüreceğiz. Bir daha bu şehirde uyuşturucuya geçit vermeyeceğiz. Kumar oynatıp, fuhuş yaptırıp ocak söndüreneler, tefecilik yapıp ocak söndürenler, arkalarına üç beş tane çakal alıp mafyacılık oynayan, devletin malına çöken haramiler. Bunlar Kars’ın 5’li çeteleridir. Hemşerilerim size söz veriyorum. Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türkiye’de olduğu gibi Kars’ta da 5’li çetelere 15 Mayıs’tan sonra açıkça meydan okuyacağız. Bu meydan okuyuşu Sayın Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’nun Türkiye’de yaptığı gibi bu yol Kılıçdaroğlu’nun yoludur. Ben O’nun sadık bir evladı ve bir neferiyim. Ve Türkiye’de ne varsa size söz veriyorum CHP iktidarında Kars’ta da olacak. Kemal Kılıçdaroğlu için en çok himayeye maksat bir şehir olacaktır. Bu işin sağı solu yok. Bu işin Türkü – Kürdü, zengini – fakiri yok, bu işin Alevisi – Sünnisi yok. Bu iş memleket meselesidir ve bugün memleketin bize ihtiyacı var.”

CHP KARS İL BAŞKANI TANER TORAMAN : ÇÜRÜMÜŞ DÜZENİ DEĞİŞTİRME GELİYORUZ

CHP Kars İl Başkanı Taner Toraman, bugün itibariyle seçim çalışmalarına başladıklarını belirterek konuşmasında şunları söyledi; “Millet ittifakımızın değerli İl başkanları, örgüt yöneticileri, Susuz Belediye Başkanım, birlikte çalışmaktan onur duyduğum İl yönetim ve il Disiplin kurulu üyelerimiz, değerli ilçe Başkanlarım, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarım, değerli Milletvekilleri adaylarımız, Belediye Meclisi Üyelerimiz, İl genel Meclisi üyelerimiz, çok kıymetli cefakâr üyelerimiz ve değerli konuklarımız sizleri sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum. Milletvekilleri adaylarımızı tanıtım toplantımıza katılımınızdan onur ve mutluluk duydum, hoş geldiniz, şeref verdiniz.”

Toraman, hepimizin bildiği üzere siyasal iktidarın 3 Y ile mücadele edeceğini söyleyerek iktidara geldiğine dikkati çekerek, “Yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklar Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına girdiğimiz bu günlerde, Saray iktidarının ülkemizi içine sürüklediği mevcut durumda, Cumhuriyet tarihinin en büyük yoksullaşma dalgasını, ardı arkası kesilmeyen ve yine iktidar tarafından normalleştirmeye çalışılan yolsuzlukları, demokrasinin ve hukuk düzeninin yıkımıyla hayatın her alanını esir alan yasakları en ağır biçimde eş zamanlı olarak yaşıyoruz. Yolsuzluk yapmanın, yoksulu daha da yoksullaştırmanın ve yasakların daha da genişletilmesinin öne çıktığı bu dönemde, İkinci Yüzyılda ülkemizde güçlendirilmiş parlamenter demokrasiyi ,hak temelli ve kapsayıcı bir kalkınma hamlesini, sosyal adaleti, toplumsal barışı hayata geçirecek olan bizlerin verdiği mücadele işte bu çürümüş düzeni değiştirme mücadelesidir” dedi.

CHP Kars İl Başkanı Taner Toraman, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Kadınlarımızın, gençlerimizin kendi geleceklerinde söz hakları için başlıyoruz, işçimizin, işsizimizin, esnafımızın, köylümüzün çiftçilerimizin, emeklilerimizin, çalışanlarımızın, çocuklarımızın ve tüm vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için başlıyoruz. Demokrasiye ve insan haklarına olan inancı yeniden yeşertmek için başlıyoruz. Gençlerimizin sesine kulak vermek, gençliğin sesi olmak için başlıyoruz, Kadınların sesinin daha gür çıkması için, kadını baş tacı yapmak için başlıyoruz. Güzeller güzeli Kars’ımızın dertlerine derman olmak için başlıyoruz. Kars’ımızı 3 milletvekili ile temsil etmek için başlıyoruz. 28.dönemde ilimizi parlamentoda temsil etmek adına partimizde 27 birbirinden çok değerli aday adayı arkadaşımız partimize müracaat ettiler. Her arkadaşımız birbirinden çok kıymetli ve donanımlı arkadaşlarımızdır. Onlar bizim gurur kaynağımız ve yol arkadaşlarımızdır. Sayın Genel Başkanımızın ve genel merkezimizin takdirleriyle merkez yoklaması sonucu 3 kıymetli genç milletvekili adaylarımızla ilimizi 28.dönemde temsil etmek için huzurunuzdayız. Ben sözlerimi fazla uzatmadan milletvekili adaylarımızı taktım etmek istiyorum.

1.sıra adayımız Hukukçu Av İnan Akgün Alp, 2.sıra adayımız Elektrik Mühendisi Onur Uludaşdemir, 3.Sıra adayımız Makine Mühendisi Evren Yerdelen,

Kaybedenimiz yok, hep birlikte kazanarak ilimize ve ülkemize hizmet edeceğiz.Millet ittifakımızla aydınlık yarınları, üreterek adaletle bölüşmeyi ve kardeşçe barış içerisinde birlikte yaşamayı başaracağız. Müstakbel 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile yapacakları yol arkadaşlığında ve üstleneceği görevlerde Milletvekili adaylarımıza üstün başarılar diliyorum. Kıymetli ailem, Size Söz! 15 Mayıs sabahı güzel bir güne uyanacağız! Hepinize teşekkür eder, saygılar sunarım..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir