Kars36 Spor Farkla KAZANDI !

Ali Uçum’un klüp başkanlığına geçmesiyle birlikte harekete geçen kars36 spor başarı elde etmeye başladı.

Ali Uçum yaptığı sosyal medya açıklamasında şunlara deyindi,

Azim , Disiplin = Başarı dedik.

Ve sonuçlarını almaya başladık Kars 36 Spor başarılı yükselişine bu hafta da Iğdır Es Spor 6-2 lik net skoru ve iyi futboluyla yenerek, başarımızın tesadüf olmadığını camiaya kanıtlamış olduk.
Öncelikle elini taşın altına Koyan tüm yönetim deki arkadaşlara tribündeki degerli taraftarlarimıza teknik ekip ve futbolcularımiza emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum, KARS 36 SPOR Kulübü Kars ın ortak paydası ve Kars ımızın ulusal daki en güçlü reklam yüzü dür.
Ben Karslıyım diyen herkesin bu kulübe sahip çıkması önem arz eder.
Bu takım geçmişte olduğu gibi daha üst ligler de mücadeleyi hak ediyor ve yukarılara çıkacağın dan kimsenin şüphesi olmasın, yeterki kenetlenelim,inanalım,destek olalım, Bürokrasi, İş dünyası, STK lar ve Kars Halkı ile hep birlik de Şehrimizin tek büyük takimı olan Bu takımı desdeklemek zorundayız.
Akabin de başarı kaçınılmaz dır.
Ben, bu bağlam da Kars spor a geçmişte büyük katkıları bulunan Merhum Şehit Emniyet Müdürümüz Ali Gaffar Okan ı rahmetle anıyor mekanı cennet olsun diyorum. Şehrimize ve kulübümüze yapmış olduğu katkılar için sonsuz minnettarız.
Bugün aynı şekilde bizleri her maçımız da yalnız bırakmayan Çok kıymetli Sn.Emniyet Müdürümüz Yavuz Sagdıç a Şahsım ve Klübüm adına çok teşekkür ediyor saygılarımızı sunuyorum.
Devletin yanımızda olduğunu hissetmek bizlere güç ve azim veriyor. Bizlere ise sadece başarıya odaklanmak kalıyor.
Kalan dört maç ve playoff u da kazanarak önümüzdeki yıl kurumsal yapısıyla şampiyonluğa oynayan bir Takım olmak istiyoruz.
HEP BIRLIKTE BAŞARACAGIZ

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir